Kvällens citat

"Det är med den äkta kärleken som med spökena: alla talar om den, men få har sett den."
/ Francois de la Rochefoucauld


Om du har det var lycklig! Har du ännu inte hittat dit så vill ja bara säga, den finns så ge inte upp! // Spes

Paradise Hotel

Är det inte mycket kärlek i Paradise Hotel just nu? :) Missade alla avsnitt i måndags och tisdags så i morse såg jag alla på en gång. För första gången var jag så uppspelt att jag nästan stod upp i soffan och hoppade! Denna vecka slog stefans dubbelspel med hästlängder. Åhhhh vad jag längtar till Finalveckan. Sjukt att man kan bli så beroende av ett TV program och deltagare som man inte vet någonting om igentligen. Nu hoppas jag i allafall att någon av mina favoriter vinner. Vem hejar du på? :)


Bild lånad av TV6


Kvällens citat

"Du bara har det där som gör att jag faller omkull..."

/Idun


Alla hjärtansdagspresent

Då var årets hjärte-present inhandlad. :) Hoppas att den passar herrn! <3

Kommunikation

Kommunikationen i ett förhållande är extremt viktigt! När något känns fel så berätta det för din partner och prata ut om det. När du lyfter ditt problem kommer du med största sannolikhet känna dig lättad, som om problemet minskat lite, kanske känns problemet inte som ett problem längre.

Ofta går man och grubblar vilket leder till att man fastnar i det dåliga, genom att lyfta problemet kan ni reda ut det tillsammans. Ens partner märker oftast att något är fel och mår dåligt över det samtidigt som du går och mår dåligt över det, men pratar ni med varandra vet din partner om vad som pågår och kan hjälpa till att fixa till det.

/Spes

Länge leve Lejonkungen!


En kärlekens dag

Känns bättre i dag faktiskt. Kanske beror det på att jag ser ljuset i tunneln. Snart är det februari och våren är inte så långt borta. Kanske är det dessa tankar som har fått mig på bättre humör. Eller så är det bara att dagen har varit alldeles, alldeles underbar :)

Träning och ansiktsbehandling. Så nu känner jag mig superfräsch :D
Älskar mig själv och är benägen att älska andra. Tack vare Vichy, källan till frisk hud ;)
(gratisreklam, fine...)



/Ishtar

The greatest thing!

"The greatest thing you´ll ever learn is just to love and be loved in return!"

Nature Boy


Varför älskar inte jag?

Livet består bara av problem. Anser jag. Kärleksproblem OFF COURSE! Skrev ett tidigare inlägg om att man måste älska sig själv innan man kan älska någon annan. Men jag älskar mig själv. Varför kan jag då inte älska någon annan? Allt är bra, nästintill perfekt! Har en kompis som är hopplöst förälskad. När jag ser henne tillsammans med sin kille känner jag hur avundsjukan kommer krypandes. Varför kan inte jag känna så? Vill så gärna känna att han är allt för mig. Men icke. Tankarna fortsätter snurra...



/Ishtar

Stanna eller gå?

Så är vi äntligen inne i år 2010. Härligt! Men de som trodde att alla världens problem skulle försvinna, i´m sorry de gjorde dom inte. Å allra högsta grad fortsätter kärleksproblemen, osis säger jag. Men det gör ju däremot att vi har något att blogga om.

Mycket av ens tid går åt att diskutera och fundera över sina och andras kärleksproblem. Hetaste debatten hos mig och mina vänner är just nu om man ska stanna hos sin partner eller gåvidare?
Det är ju tyvärr så att väljer man något väljer man automatiskt bort något annat, det gäller därför att fundera på om man klarar sig utan det ena. Det är svårt att säga om vi någonsin kommer bli helt nöjda med våran partner. Det är helt naturligt att hela tiden hitta något nytt att störa sig på. I slutet handlar det om hur man hanterar de saker som gör att man inte är nöjd med sin partner och om man trots bristerna älskar varandra.

Det sista som lämnar oss är hoppet // Spes

För att kunna älska

Äntligen helg. Är det inte underbart? En ny dag i skolan är över och nu väntas två lediga dagar. Humöret är på topp och kärleksäppelpajen står i ugnen. Har provat ett nytt recept i dag med kokos och kanel. Doftar underbart. :)

Veckans händelser har fått mig att fundera över kärleken och livet. Letar du efter en person att dela ditt liv med? Ett råd från mig är att älska dig själv- innan du kan älska någon annan! Älskar du dig själv lyser du på ett helt annat sätt och självförtroendet är på topp. Alla kommer att se detta och du kommer lättare kunna förmedla din kärlek. Dessutom blir du snyggare om du älskar dig själv ;)



Tänk på det ni! ;D

Nu väntas en fredagskväll med träning, god mat och kanske en drink på krogen?


/Ishtar


Raggningstipps

När du är ute på krogen och har sett mannen i ditt liv- eller i allafall för kvällen. Ta ögonkontakt med honom och håll kvar den. Det går inte att misslyckas. Ögonkontakt är a och o.


/Kärleksgudinnorna

Kärlekslåt


Vänskap och kärlek

Kärlek innebär en massa bekymmer. Det vet väl nästan alla. Med- och motgångar ingår i kärleken. Det är bara att acceptera. Det är bara att hoppas att medgångarna är fler än motgångarna! Annars är det inget att satsa på. Det är något som är sant!

/Ishtar

Kärleksskolan 1

Jag både vill ha och äta kakan. Vad ska jag göra?

Givetvis anser vi att det hela beror på vilken ålder du har. Under trettio rekomenderar vi att du starkt funderar på vad du helst av allt vill behålla. Vänskapen eller sexet? Ju snabbare du gör slut ju större chans att du får behålla vänskapen. Är du över tretti är livet snart över och du bör fundera på om du vill vara ensam på ålderns höst eller ha någon du litar på.


/Kärleksgudinnorna



Snön faller tyst



Lite romantiskt är det allt. Eller? :)

Veckans citat

"Kärleken kräver liksom dans ett harmoniskt arbete."

Amor Fati

Love Of Fait eller kärleken till ödet. Vi tror att saker och ting kommer att bli bra i slutändan. Vissa beslut är svåra att fatta. Därför finns vi som en hjälp på vägen. Kärleksråd är det vi är bra på. Av oss kommer ni att lära.


/Love you all

RSS 2.0